Lees de reactie van mensen die de proefdruk gelezen hebben. Nu nieuw op de reactiepagina.                                                                                  

               Samen doen we er wat aan...!               

 

 

 

SoHosted Internet Provider :

Geachte heer van Loon,

Echter, gezien het onderwerp neem ik aan dat het sponsoren van een website geen probleem vormt. U en uw collega's doen slechts uw werk en het is volkomen belachelijk dat conducteurs vandaag de dag regelmatig geconfronteerd worden met agressie. Ik vind het belangrijk dat dit probleem nog eens diep aan de kaak gesteld wordt en een boek met uw ervaringen kan hier een grote bijdrage aan doen.

Wij willen hier graag een kleine duit in het zakje m.b.t. sponsoring. Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geļnformeerd en betuig mijn steun aan alle conducteurs die betrokken worden bij vormen van agressie en geweld.

Met vriendelijke groet,

Maurice Graber

SoHosted – Sales

Uitgeverij Boekenbent:

Herkenbare verhalen voor menig conducteur en spoorman/vrouw. Columns met een licht humoristisch tintje.

Groeten,

Jose Vriens

Wim Eilert, Vakbondsbestuurder VVMC :

  Dag Ernest,

Met veel plezier heb ik het boekje 'Deze trein rijdt niet verder' gelezen. Heel toepasselijk heb ik dat voornamelijk gedaan onderweg in de trein. Het geeft je een aardig inkijkje in het leven van een hoofdconducteur. Wat je zoal beleefd als je kris kras door Nederland rijdt. Het geeft toch maar weer aan hoe belangrijk de hoofdconducteur is op de trein voor de reizigers en hoe veelzijdig en flexibel je moet zijn als rijdend personeel. Naast de aardige verhaaltjes bevat het boekje ook een serieuze boodschap: Zeg nee tegen agressie! Helaas komt het rijdend personeel nog te vaak in aanraking met agressie. Vanuit de vakbond vragen we altijd aandacht voor dit onderwerp en het is goed om te zien dat jij het op deze manier ook doet. Gefeliciteerd met 'Deze trein rijdt niet verder'.

Wim Eilert

Bestuurder VVMC

 

 

 

 

De informatie op deze site mag niet gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van de maker. Wij zijn niet aansprakelijk voor de uitspraken die door onze leden gedaan worden op de site of in het forum.
Bij problemen met of vragen over dit project  kunt u contact opnemen met info@ovpersoneel.nl
Laatst bijgewerkt: 12 september 2007.