Lees de reactie van mensen die de proefdruk gelezen hebben. Nu nieuw op de reactiepagina.

         Samen doen we er wat aan...!               

 

 

 


 

Welkom op OV Personeel, een site waar al het openbaar vervoer personeel bij elkaar kan komen om te praten over hun ervaringen en problemen in het Openbaar Vervoer. Deze site is het initiatief van een Hoofdconducteur uit Hoofddorp die tijdens zijn werk diverse malen last heeft gehad van agressie en problemen in de trein. In de tijd dat hij ziek thuis zat heeft hij deze site bedacht waar personeel bij elkaar kan komen om te praten met elkaar en eventueel met hulpverleners. 24 uur per dag 7 dagen per week. Dankzij de samenwerking met Sohosted een internetprovider uit Drachten kunnen wij u nu welkom heten op www.ovpersoneel.nl

Nieuws

CD release groot succes...

Eerste cd single “Wij zijn 't Zat...” uitgereikt aan NS directeur

Concernveiligheid Frank Reitsma in Van der Valk Schiphol A4


Het eerste exemplaar van de CD single Wij zijn 't Zat...! tegen agressie is op 19 oktober door Bart Wisbrun oprichter van de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld uitgereikt aan NS directeur Concernveiligheid, Frank Reitsma. Dit tijdens een 2 uur durende bijeenkomst georganiseerd door NS Hoofdconducteur Ernest H.O. van Loon en initiatiefnemer van het project. De cd single werd voor het eerst live gezongen door Linda de Wit en Simon Feenstra. Tekstschrijfster Astrid Rhemrev en Componist Dani Zmobek waren verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Tevens werd het 1000ste boek “Deze trein rijdt niet verder...” van Van Loon's hand uitgereikt aan wethouder Arthur van Dijk (Economie & Onderwijs) van de Haarlemmermeer.

Voices Against Violence

Een uniek muziekproject tegen agressie in de samenleving. Een project waar 5 mensen met 5 verschillende levens de afgelopen weken keihard aan gewerkt hebben. De release zal 19 oktober 2008 zijn. Van de opbrengst van de single Wij zijn 't Zat...! gaat een gedeelte naar de Landelijke Stichting Tegen Zinloos geweld. Zij hebben reeds de demo geluisterd en zijn zeer tevreden over het resultaat. Binnenkort op de site de video.

CD Single bestellen klik op winkel in het menu

Voices Against Violence...

Initiatief: Ernest H.O. Van Loon

Tekst: Astrid Rhemrev, www.twoomusic.com/lyrics

Muziek & Produktie: Dani Zmobek, www.songwriterscollective.com

Mastering: SoundSaver i.s.m. Songwriterscollective

Zang: Simon Feenstra, www.simonfeenstra.nl & Linda de Wit

Opname: Studio Het Pand, Frits van Mourik

Hoesontwerp: Pre Press, Hoofddorp

CD Productie: AK Media, Woerden

Publishing: Eighties Events & Advertising

Video Productie: Van Harte Videoproducties, Eelke Verheij www.vanharte.tv

Media: Carlo Nijveen www.ovpersoneel.nl/haarlemsdagblad1000 stuks verkocht..!

Met trots kan ik u mede delen dat er inmiddels meer dan 1000 exemplaren verkocht zijn. Een ongelooflijk succes. Ik wil iedereen bedanken en niet te vergeten mijn productieteam. Jean-Paul Muis van Koninklijke Wohrmann drukkerij in Zutphen, en Jose Vriens van Boekenbent Uitgeverij. En natuurlijk alle klanten. De champagne gaat open en het 1000e exemplaar zal binnenkort officieel uitgereikt worden. Hou voor meer informatie de site in de gaten. Wilt u bij de uitreiking van het 1000e exemplaar zijn stuur dan een mail naar info@ovpersoneel.nl en u ontvangt een uitnodiging voor dat speciale moment. Allemaal Bedankt.

Ernest H.O. van Loon

 

Limited Edition Nu tijdelijk verkrijgbaar…!

Na lang wachten is het zover. De Limited Edition is nu beperkt leverbaar met gratis de single Zinloos van Lange Frans en Baas B. Beschikbaar gesteld door Walboomers platenmaatschappij en D- Management. Indien u de limited Edition wil bestellen dan kunt u dit bij u bestelling in de winkel aangeven. Let wel OP=OP.

 

Ernest H.O. van Loon te gast bij BNN

Maandag 08 oktober 2007 was het al weer vroeg dag. Tijdens het ochtendgesprek werden de kranten weer eens nagekeken. Inmiddels had de regionale krant in Enkhuizen aandacht besteed aan het boek en ook het Leidsch Dagblad kopte groot over het boek in de Zaterdag Editie. Vanmorgen stond het artikel van journalist Carlo Nijveen groot in de Gooi en Eemlander. Wat resulteerde in een aanvraag van spoorblad Railhobby. Tegen 13.00 uur belde de redactie van BNN Today die diezelfde avond aandacht wilde besteden aan het boek. Tegen 14.00 uur was de koerier van BNN onderweg richting de studio's in Hilversum. Zodat de redactie het boek nog even kon bestuderen. Diezelfde avond was Ernest nog te gast bij Willemijn Veenhoven & Rutger Castricum in het BNN programma BNN Today. De uitzending is te vinden op www.radio1.nl via uitzending gemist en staat onder BNN United.

Met dank aan BNN www.bnn.nl

Boeken & Sleutelhangers

Vorige week ontvingen Aad Veenman (President-Directeur NS), Acteur Peter Faber, en Voetballegende Johan Cruyff een sleutelhanger met de tekst: "Laat het glashelder zijn WIJ zeggen NEE tegen agressie in het OV". Gisteren werden door Ernest in het Trefpunt 3 boeken uitgedeelt. Aad Veenman ontving er een voor NS. Oud Discjockey en Ondernemer Erik de Zwart kreeg er een als treinenliefhebber. En in een vol Holland Casino in Amsterdam kreeg zanger en entertainer Wolter Kroes een boek uitgereikt.  De landelijke stichting tegen zinloos geweld kreeg eerder deze week 10 sleutelhangers met hun lieveheersbeestje erin gelaserd. De Kristallen sleutelhangers staan voor de helderheid van de boodschap en de breekbaarheid van de mens.

Noord-Hollands Dagblad

Ook het Noord-Hollands Dagblad heeft deze week een paginagroot aandacht besteed aan de strijd tegen agressie. Op de pagina achtergrond stond hetzelfde artikel als in het Haarlems Dagblad. Het zelfde geldt voor: BN/De stem, De Stentor en andere bladen. Waarschijnlijk besteed het televisieprogramma 1Vandaag volgende week aandacht aan het boek.Voor meer informatie neemt u contact op met Eighties Events & Advertising info@eightiesadvertising.nl Ook voor lezingen en signeersessies kunt u daar terecht. Bellen kan ook: 06-16888776

Het boek is vanaf nu leverbaar...!

Vrijdagavond 21 september reikte auteur Ernest H.O. van Loon het eerste exemplaar uit aan NS directeur Nol Groot en vakbondsbestuurder Wim Eilert in een druk bezocht Trefpunt in Amsterdam. Het boek is daarmee officeel verkrijgbaar. De reactie van Wim Eilert treft u op www.vvmc.nl Iedereen die het boek reeds besteld heeft zal dit deze week ontvangen. Mensen die het boek in de winkel willen kopen moeten nog enkele dagen geduld hebben in verband met logistieke problemen bij het Centraal Boekhuis. Het boek is wel al verkrijgbaar via onze online winkel. Klik hiervoor links in het menu op Winkel. Foto's zijn te vinden op: http://rijdendpersoneel.fotopic.net Wij bedanken Tino Stulen en Henny Beynsberger voor de foto's.

Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad heeft afgelopen zaterdag uitgebreid aandacht besteed aan het boek "Deze trein rijdt niet verder..." Een afdruk van het artikel treft u hier

Nieuwsbrief Online

De eerste nieuwsbrief met daarin informatie over het boek staat online. Voor meer informatie bel: Bianca Janson op nummer 06-28339818 of stuur een email naar biancajanson@eightiesadvertising.nl  

LEES DE NIEUWSBRIEF

Hoofdconducteur schrijft boek over agressie in het OV.

Hoofdconducteur Ernest van Loon heeft in de twee maanden dat hij thuis zat omdat hij de problemen op de trein niet meer het hoofd kon bieden een boek geschreven over zijn ervaringen. Het boek beschrijft het leven van een Hoofdconducteur bij NS. Afgewisseld met luchtige columns over een van de meest besproken vervoerbedrijven van Nederland. De Nederlandse Spoorwegen. Ook nemen 3 bekende Nederlanders u mee op een van hun treinreizen. Voor meer informatie over het boek klikt u in het menu op winkel. U kunt daar tevens het boek bestellen. Het boek komt vermoedelijk 1 september 2007 uit. En is dan te verkrijgen in elke boekwinkel in Nederland en via onze online shop.

Tevens ontworp hij samen met Chrystal Laserworks International een exclusieve kristallen sleutelhanger met de tekst: "Laat het glashelder zijn, WIJ zeggen NEE tegen agressie in het OV". De sleutelhanger is vanaf 10 stuks leverbaar met uw eigen logo. Voor meer informatie kunt u terecht in de shop van OV Personeel.

Terug naar begin

De informatie op deze site mag niet gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van de maker. Wij zijn niet aansprakelijk voor de uitspraken die door onze leden gedaan worden op de site of in het forum.
Bij problemen met of vragen over dit project  kunt u contact opnemen met info@ovpersoneel.nl
Laatst bijgewerkt: 30 Maart 2008.